Toggin odotettu myynti alkaa tällä viikolla

Uutisartikkelin yksityiskohdat

Lisää uutinen

Turkin ensimmäisen kotimaisen auton, Toggin, odotettu myynti alkaa tällä viikolla.
Turkin 60-vuotinen autoalan unelma on toteutumassa. Varateollisuus- ja teknologiaministeri Mehmet Fatih Kacır sanoi, että Togg tulee myyntiin tällä viikolla.

Kacır korosti, että Togg on myös inspiraatio teknologiayrittäjille, ja sanoi: "Lähdemme Toggin kanssa uudelle tuotantomatkalle. Tällä viikolla, jos Jumala suo, Turkin auto Togg tulee myyntiin. Tulevina päivinä Togg tapaa kansamme. Toggista ei tule vain yksi maailman menestyneimmistä sähköautomerkeistä, vaan se on myös keskeinen tekijä monien teknologia-aloitteiden synnyssä. Toggin sähköauto-ohjelmistot ja -laitteistot toteutuvat myös tämän maan kansallisissa yrityksissä."

 

 

C-segmentin katumaasturit tulevat tien päälle

Historiallisen Devrim-auton myötä luotu unelma toteutui puoli vuosisataa myöhemmin. Toggin ensimmäinen myyntiin tuleva malli on C-segmentin katumaasturi. Sen jälkeen tien päälle tulevat kotimaiset autot. 

 

Edullista rahoitusta Toggille

Julkiset pankit astuvat kuvaan mukaan hinnanmääritysprosessin jälkeen. Toggille tarjotaan erityistä edullista rahoitusta.

Sarjatuotanto alkoi 29. lokakuuta Toggin tuotantolaitoksessa Gemlikissä Bursassa. Vuoden loppuun mennessä valmistetaan noin 20 tuhatta autoa. Tavoitteena on toimittaa 1 miljoona ajoneuvoa vuoteen 2030 mennessä.  

 

Togg tarjoaa keskeytymättömän ajokokemuksen. Kriittinen siirto tehtiin Toggin paikallisesti valmistaman latausaseman Trugon levittämiseksi koko maahan.

Turkin kauppakamarien ja tavarapörssien liiton jäseninä olevat yritykset voivat tarjota tilaa Trugon perustamiselle. Sopivista alueista ilmoitetaan Toggille. Togg arvioi sopivat paikat asemaverkoston luomiseksi. Toinen edellytys on riittävä sähköinfrastruktuuri latausasemia varten. Kiinteistön omistaja saa vain 5 prosentin osuuden liikevaihdosta, jos hän maksaa energiainfrastruktuurin.

Kategoria:Uutiset Turkista
avainsanat:

Blogin kirjoittajasta

Finlandiya.fi

Uutisartikkelin toimittanut