Hauskoja tapahtumia expatsille helmikuussa Istanbulissa

Uutisartikkelin yksityiskohdat

Lisää uutinen

Talven viimeinen kuukausi on täynnä yllätyksiä Istanbulissa asuville expatsille sekä paikallisille, jotka haluavat tutustua uusiin kulttuureihin, ruokiin ja ainutlaatuiseen viihteeseen.

Tässä kuussa Istanbulissa järjestetään paljon tapahtumia, joita järjestävät ja saattavat kiinnostaa expats. Kulttuurikeskusteluista konsertteihin ja pop-up-illallisiin juhliin voit tutustua tähän erikoisharjoitettuun tapahtumaluetteloon, josta saat sinut ulos ja hauskaa tänä helmikuussa.

Yhteys empatian kautta: Maailman Hijab-päivä

1. helmikuuta Istanbul & I juhlii World Hijab Day -päivää tekemällä siitä seuraavan "Connection" -tapahtumansa, keskusteluryhmän, jonka tavoitteena on jakaa kulttuureja, perinteitä ja kokemuksia. Istanbul & I on organisaatio, jossa vapaaehtoiset työskentelevät siirtymään joutuneiden ja epäedullisessa asemassa olevien yhteisöjen auttamiseksi. Karaköyn keskustassa on myös useita säännöllisiä opetustapahtumia, kuten julkinen puhuminen, kirjaklubit ja puhesarja.

Maailman Hijab-päivä alkoi 1. helmikuuta 2013 vastustamaan syrjintää islamilaisille naisille, jotka käyttävät huiviä ja luovat keinoja empatiaa ja ymmärrystä - joka on teemana perjantaina klo 19.00. klo 9.00.

Young Shaven-show ja vaatteiden vaihtaminen

Jos et ole kuullut Young Shavenista, se on aika tehdä, koska tämä expat-heavy post-punk-ryhmä on nyt turkkilaisilla aaltoilla heidän "Cig no Fire" -albumillaan. He käynnistävät kuukauden näyttelyssä tänä iltana Arsen Lüpenissä, Taksimissa. Se on erityinen tanssitapahtuma, joka on uudempi tapahtumasarja nimeltä "İndi Bindi". Tämä on tapahtuman seitsemäs painos. Young Shavenin ja Dandy Islandin esitysten lisäksi on myös vaatetusvaihto, joten voit tuoda vaatteita, joita et halua enää, ja vaihtaa ne uuteen, kun taas jäännökset lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.


Palestiinalaisen musiikin dokumenttien seulonta

Lauantaina helmikuun 2. päivänä Anahit Sahne Beyoğlun TomTom-naapurustossa järjestää lyhyen dokumenttielokuvan "Palestiinan maanalainen", joka julkaistiin vuonna 2018. Se esittelee Palestiinan maanalaista musiikkitilaa, mukaan lukien techno DJ: t, hip hop -tuottajat ja rapperit alue. Jotkut dokumenttielokuvissa olevat taiteilijat ovat valmiina Q & A-keskusteluun seulonnan jälkeen. Liput tapahtumaan ovat TL 40 ja saatavilla Mobiletissä.

Pop-Up-illallisia juhlii kiinalaista uutta vuotta

Suosittu illallisjuhla-sarja, Pop-Up Dinners Istanbul soittaa kiinalaisessa uudenvuoden erikoisillallisella ja mestarikurssilla. Kay: n, entisen ravintola- ja hollantilais-singaporelaisen expatin juosta Cihangirissa, nämä erikoisaiheiset illalliset ovat erittäin suosittuja ulkomaalaisyhteisön keskuudessa.

Tässä kuussa Pop-Up Dinners Istanbul tarjoaa erikoiskurssin "Masterclass: Kiinan pop-up-salaisuuksien salaisuuksilla". Tämä harvinainen ruoanlaitto-luokan hoito pidetään kolmessa eri päivämäärässä - 2. helmikuuta, 3. helmikuuta ja 9. helmikuuta - klo 12.00–16.00.


Tapahtumassa Kay osoittaa osallistujille, kuinka hän valmistelee useita kiinalaisia klassikoita, jotka ovat olleet suosikkeja kiinalaisilla teemoillaan vuosien varrella. Kun vietät iltapäivän ruoanlaittoon yhdessä, osallistujat osallistuvat sitten jaettuun ateriaan.

Sunnuntaina 16. helmikuuta Pop-Up Dinners Istanbul järjestää vuosittaisen kiinalaisen uudenvuoden illallisen, valitettavasti vieraslista on jo kauan ollut täynnä. Mutta pidä silmäsi seuraavan kuukauden tapahtuman luettelossa, joka on kunnianosoitus suosituille tv-sarjoille "Game of Thrones".

Englanninkielinen Open Mic yötä joka tiistai

Puhuttu sana Istanbul helposti yksi suosituimmista expat tapahtumista on kukoistanut Istanbulissa. Taksimin Arsen Lüpenissä pidetään joka tiistai-ilta, tämä monikulttuurinen avoin mikrofoni on mahdollisuus kaikille, jotka haluavat ottaa lavalla esiintymään kuuden minuutin ajan. Tapahtuma on ilmainen ja alkaa klo 20.00.

Marokon pop-up: Berberin uudenvuoden illallinen

Casablanca Cuisine on toinen suosittu pop-up-illallissarja, joka on suosittu ulkomailla asuville yhteisöille, jotka järjestetään ympäri Istanbulia. Sitä hoitaa Marian ulkomaalainen Assia, joka esittelee Berberin perintöä erityisessä tapahtumassa "Berberin uudenvuoden illallinen" perjantaina 8. helmikuuta Etilerissä.


Yabangee esittelee: Ladies Night Los Altosissa

Perjantaina, 8. helmikuuta, Yabangee, web-pohjainen ulkomailla asuva yhteisö, pitää 10-vuotista versiota "La Senorita Night" -hotellista Los Altosissa, joka on tyylikäs meksikolainen ravintola, josta on upeat näkymät Beyoğlun TomTom-alueella.

Naiset tulevat ilmaiseksi ja voivat osallistua ilmaisiin cocktail-työpajoihin. DJ: t Mert Çetınkaya ja Hande Türkmen pelaavat musiikkia ja Deniz Felder pelaa saksofonia. Tapahtuma alkaa klo 22.30. ja jatkuu klo 4.00 asti.

Englanti stand-up komedia "Standup Turkki"

Standup Turkey on monikansallinen englanninkielinen komedia-ilta, joka järjestetään joka kuukausi. Se palaa vaiheeseen sunnuntaina 24.2. BKM Mutfak Çarşıssä Beşiktaşissa.

Näyttelyssä järjestetään kahdeksan nuorta koomikkoa, joilla on Asli Akbay, englantilais-turkkilainen koomikko ja Take Me Up The Bosphorus Standup Comedy Nightin perustaja. Näyttely alkaa klo 20.00. Liput ovat TL 45 ja ne ovat saatavilla Biletixissä ja paikan päällä.

Expat Spotlight Anniversary Edition

Yabangee järjestää keskiviikkona 27. helmikuuta kuukausittaiset Expat Spotlight-keskustelusarjat, joissa esitellään expatsin Turkin tekemät maksut. Eri teemojen perusteella tapahtuma pidetään ATÖLYEssä Bomontiadassa.

Tämän kuun Expat Spotlight on erittäin erityinen "Two Year Anniversary Celebration" -julkaisu, jossa kaikki entiset puhujat ja vieraat kutsutaan verkostoitumista ja juhlia varten.

Kategoria:Uutiset Turkista
avainsanat: Istanbul

Blogin kirjoittajasta

FiHA

Uutisartikkelin toimittanut